KÜTAHYA / MERKEZ - Prof. Dr. Nurettin Uzunoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

Fen Bilgisi Öğretmenimiz Aylin EROL rehberliğinde, Okulumuz Ortaokul Kısımı 8. Sınıflarına LGS öncesi moral-motivasyon amacıyla Sera AVM de gezi ve Altın Çocuk Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü ' nün hazırlamış olduğu Her Çocuk Dünyayı Yeniden Başlatır Konulu Resim sergisini ziyaret ettik.

May

Okulumuz öğrencilerine sağlıklı kalmanın ve spor yapmanın önemini kavratmak amacıyla, Müdür Yardımcımız ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Fahri ERKUT  yönetiminde Yunus Emre- Spor Kent ve Zığra Mahallerini kapsayan bisiklet Turu düzenledik. Öğrencilerimiz çok faydalı olan etkinliğin tekrar yapılmasını istiyoruz şeklinde istekte buludular. Turlarımız devam edecek.

May

Yüzyılın felaketlerinden biri olarak adlandırdığımız ,pek cok canımızı yitirdiğimiz,maddi ve manevi kayıplarımızın olduğu deprem felaketinden etkilenen  kardeşlerimize yardım maksadıyla düzenlediğimiz ve  Milli Eğitim tarafından belirlenen kardeş okulumuzun ihtiyaçlarına  bir nebze derman  olabilmek amacıyla DEGERLER EĞİTİMİ KULUBU başkanı KEZBAN KAHRAMAN yönetiminde okulumuz ortaokul şubeleri ailelerinin desteğiyle kermes gerçekleştirdik.Elde edilen geliri ,kardes okulumuzun OKUL AİLE BİRLİGİ hesabına yatirildik .emeği geçen  tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz Ortaokul kısmı öğrencileri arasında Şiir okuma yarışması düzenledik.   Öğrencilerimiz, Şairlerimize ait 40 şiiri okuyarak yarıştılar. Yarışmaya katılan öğrencilerimize ve Yarışmayı hazırlayan Türkçe Öğretmenimiz Ebru ÇETİN ZOR, Edebiyat Öğretmenlerimiz Abdulvahap ÖZHAN ve Gülcan MERCİN 'e teşekkür ediyoruz. Birbirinden güzel şirler okuyarak bizi duygulandıran öğrencilerimize ayrıca teşekkür ediyoruz. Dereceye giren öğrencilerimizi ödüllendirdik. Başarılarının devamını diliyoruz. Ayrıca Lise Öğrencilerimiz arasında Meslek Dersleri Öğretmeni Numan GÖKÇiMEN yönetiminde, Kırk Hadis ezbere okuma çalışmalarımız devam etmektedir.

Nis

Öğrencilerimize, Öğretmenlik Mesleğini tanıtmak iyi örneklerle farkındalık oluşturmak amacıyla (Aynı zamanda Okulumuz mezunlarından ) Kütahya Anadolu İmam Hatip Lisesi 'nde yıllarca idarecilik yapmış ve yıllarını imam hatiplere vakfetmiş bu yıl Emekli olan Okul Müdürlüğü-Müdür Baş Yardımcılığı görevlerinde bulunmuş Saygıdeğer Ağabeyimiz Osman KAYNAR ve yine yıllarını imam hatip liselerine adamış emektâr İngilizce Öğretmenimiz İdris KARADAŞ ile öğrencilerimizi buluşturduk. Öğrencilerimizle hasbihal ettiler ve öğretmenlik mesleğinin inceliklerini paylaştılar. Faydalı söyleşilerinden dolayı teşşekkür ediyoruz.

Nis

Millî Eğitim Bakanlığı ve Din Öğretimi konlarında yapılan programları, Öğrencilerimize daha iyi tanıtarak başarılı bir şekilde kullanabilmek amacıyla öğretmenlerimize eba ve din öğretimi materyalleri ve kullanımı kosusunda bilgilendirmeler yaptık. Eba programına materyal yüklemeyi tanıttık.

Nis

Okulumuzu ve Pansiyonumuzu  güzelleştirmek, görsel alanlar oluşturmak ve öğrencilerimize yeşili sevdirmek amacıyla çiçeklendirme ,çiçek ve bahçe bakımı, çim düzenlemeleri yapıyoruz. Çalışmalarımız devam edecek...

Mrt

Velilerimizle ve yakın çavremizle iyi ilişkiler kurma dolayısıyla okulumuzun çevre ile kültürel bağlarımızı güçlendirmek amacıyla Öğretmen ve öğrencilerimize, Okulumuz Müdür Yanromcısı Seyfi DİKYOL-Felsefe Öğretmenimiz İbrahim BAKIR ve Rehber Öğretmenimizi Resul GÖKMEN rehberlğinde,  iletişim, etkin dinleme ve beden dilini iyi kullanma , etkili ve güzel konuşma hakkında sunum düzenledik.

Mrt

Öğrencilerimiz ve öğretmenlermiz ile birlikte oluşturduğumuz birlik vasıtasıyla,Hasta öğretmenlerimizi ve muhtaç ailelerimize ziyaretlerde bulunduk. Depremzede kardeşlerimize yardım etmek amacıyla Millî Eğitim Müdürlüğümüz işbirliğiyle yardım toplama ve tasnif çalışmalarına katıldık.

Mrt

Öğrencilerimizin LGS ve YKS için hazırlıklı olmalarını sağlamak ve geleceğe emin adımlarla yürümeleri ,bilinçle okul tercihinde bulunmaları amacıyla öğrencilerimize İl Millî Eğtimi Müdürlüğü işbirliğiyle deneme sınavları uyguluyoruz ve sonuçlarını analiz ederek başarılı öğrencilerimizi teşvik amaçlı ödüllendiriyoruz.

Mrt

İstiklal Marşı' nın Kabulünün 100.Yılı Dolaısyla, İstikll Marşı 'nın Kabûlü, Mehmet Akif 'i Anma ve Çanakkale Şehitleri Anma Programı Düzenledik. Öğrencilerimiz tarafından düzenlenen programda M.Akif 'in Hayatı İstiklal Marşını yazdığı sırada yaşadığı yoğun manevi duygular anlatıldı. Ayrıca Çanakkale Şehitlerimiz ile depremde hayıtını kaybeden vatandaşlarımız için okunan hatimlerin duaları yapıldı.

Mrt

Okul ve Pansiyon koridorlarına,kütüphaneye, öğrencilerin ulaşabileceği şekilde , satranç takımları v.b oyun takımları yerleştirdik.Öğrencilerimizle satranç turnuvları düzenliyoruz.

Şbt

Öğretmen-öğrenci ve velilerimizle  ayrı ayrı toplantılar düzenlemek suretiyle internet kullanımında (Özellikle Okul Tahtalarında) dikkat edilmesi gereken kurallar üzerinde durduk.

Şbt

Öğrencilerimizin faydalanması ve kalıcı bilgiler elde etmesi için bu hafta Deprem-Şehitlik ve Yardımseverlik konulu pano oluşturduk.Deprem anında yapılması gerekenleri de ayrıca panoda hatırlattık.