KÜTAHYA / MERKEZ - Prof. Dr. Nurettin Uzunoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Prof. Dr. Nurettin Uzunoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi

YUNUSEMRE MAH. HAYME ANA CAD. NO 55 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / KÜTAHYA
Vizyon
Vizyon; geleceğin resmini görmektir. Ya da mümkün olan her şey konusunda güçlü bir duygu sahibi olmaktır. Vizyon bu günden belli tedbirler alınması halinde gelecekte neyin elde edileceğini anlatır. Vizyon, İdeal olma değil, işlerin nasıl döndüğüyle ilgili pragmatik bilgiye dayanır. Vizyon, insanları arzulanan son noktaya götüren bir yönü gösterir. Ortak bir vizyon, bağlılık, kişisel motivasyonu ateşleyen bir kıvılcım haline gelebilir.
Misyon
Misyon; Kurumun var oluş amacı doğrultusunda üstlendiği roldür. Kurumun içindeki ve dışındaki herkese kim olduğumuzu ve ne yapmaya çalıştığımızı anlatır. Misyon; Ne yaptığımızı, Kime yaptığımızı, Nasıl yaptığımızı, Neden yaptığımızı belirler.
YKS Türkiye 2792. Lik İlk 20.000 de üç öğrenci
Lojman
10 -
Belediye Halk Otobüsü 1, 5, 6 numaralı hat okulun yakınından geçer.
Servis Bilgisi
Ulaşım her şekilde çok rahattır. Okulumuzda Oraokullar için TAŞIMALI eğitim bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
Çevre Yolu üzerinde ulaşımı kolay ve otobüs durağına 50 metre kadar yakındır. Yunus Emre Mahallesinde bulunan Mekke Camii ve Yeşilay Tesisleri yanındadır.
Okulumuz İl Merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri
Okulumuzun Kontenjan Sıkıntısı Yoktur.Üç Bölüm olarak Öğretime Devam etkmektedir. 1- Okulumuzun ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ KISMI 2- ORTAOKUL KISMI 3- AÇIK LİSE
Okulun Sınav Başarı Durumu
2018-2019 Öğretim Yılında Bir öğrencimiz ilk 3000 ´e (2735.sıra) iki öğrencimiz ilk 10.000 ´e girmiştir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
% 20-25 arası yerleşim Sağlanmıştır.
Güreş Birincilikleri Bilek Güreşi Avrupa Şampiyonluğu Futbol
Tübitak 4006 Bilim Sergileri
Erdem
Diğer Hususlar
Okulumuz geniş ve iç açıcı güzel bir bahçeye, spor salonu, 10 dairelik lojman ve 102 kişilik Okul Pansiyonuyla hizmet vermektedir.