KÜTAHYA / MERKEZ - Prof. Dr. Nurettin Uzunoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ara

Değerler eğitimi bünyesinde Kütahya İl Müftlüğünde görevli Vaiz Metin AKSOY ile ortaokul öğrencilermiz arasında  "İMAN VE İSTİKAMET" konulu Hasbihal Sohbeti gerçekleştirildi. Kütahya il müftülüğümüze teşekkür ediyoruz.

Ara

Kütahya İmam Hatip Liseleri arası Genç Hatipler Yarışmasında okulumuzu temsil eden öğrencimiz Harun ACAR'a teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuz İlköğretim Matematik Öğretmeni Emel KÜÇÜK GAZİOĞLU’nun kıymetli babası İbrahim KÜÇÜK beyefendi vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz. Mekanı cennet olsun.

KUR'AN-I KERİM GÜZEL OKUMA YARIŞMASI

DÜNDEN BUGÜNE FİLİSTİN MESELESİ SOHBETİ

Ara

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE ARALIK AYI PROJEMİZ OLAN  SAFAHAT OKUMALARI ETKİNLİĞİMİZİ OKULUMZDA GERÇEKLEŞTİRDİK.

KÜRESEL ISINMA

HASBİHAL ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA İL MÜFTÜMÜZ SAYIN DR. İRFAN AÇIK OKULUMUZDAYDI

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK , ölümünün 85. yılında sevgi, saygı ve minnetle anıldı. 09:05'de yapılan saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşının ardından Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni  Ali GÜLMEZ , Atatürk'ün dünya görüşü hakkında bilgi verdi. Okunan şiiirler ve yazıların ardından tören sona erdi.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıldönümü okulumuzda coşkuyla kutlandı.  Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, silah arkadaşları ve şehitlerimiz adına yapılan saygı duruşundan sonra İstiklal marşımız okundu. Konferans salonunda toplanan öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin bayramını  Okul Müdürü Mevlüt BEYDİLLİ tebrik etti. Devletimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü sevgi, saygı ve özlemle andıklarını ifade etti. Öğrencilerimiz günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı ve şiirler okudu. Okulumuz öğrencilerinin yapay zeka yöntemiyle hazırlamış olduğu Cumhuriyet konulu belgeseller gösterildi. Cumhuriyetin 100. yıl marşı söylenerek kutlama sona erdi.

Ağu

Okulumuzun 8 yıldır müdürlüğünü yürüten Hasan Ali SARITAŞ hocamızın Kütahya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine okul müdürü olarak tayini çıkmıştır. Başımızda bir okul müdürü olmasından ziyade ağabey olan Hasan Ali SARITAŞ hocamızın okulumuzdan  ayrılmasının hüznünü yaşıyoruz.Kendisine okulumuza hizmetlerinden dolayı teşekkür eder bundan sonraki hayatinda da başarilar dileriz.

Ağu

Kütahya İl özel İdaresi tarafından ihale edilen okulumuzun ve eklentilerinin tadilatı halen devam etmektedir. Proje kapsamında okulumuz ana binası ,pansiyonun ve spor salonunun dış cephe boyaları tamamlanmıştır. Spor salonunun  iç cephe boyası tamamlanmıştır. Binanın ihale kapsamında yaptırılacak diğer işlemlerin yapımına devam edilmektedir..Spor salonunun iç cephe boyası da bitirilniştir..İhale kapsamında yüklenici firma tarafından temin edilen iç cephe boyalarıyla da okulumuzun iç kısmı personelimiz tarafından boyanmaktadır. Personelimize emekleri için teşekkür ederiz.

May

Ortaokul Kısmı Öğrencilerimizin İstedikleri ve kendi durumlarına uygun Okulları seçerek başarılı olabilmeleri amacıyla Germiyan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Necip Fazıl Anadolu Lisesi ve Şehit Selim Cansız Fen ve Sosyal Bilimler Proje Anadolu İmam Hatip Liselerine geziler düzenledik. Öğrencilerimize bu gezide eşlik eden, Müdür Yardımcıları Seyfi DİKYOL, İsa ÖNER ile Rehber Öğretmenimiz Resul GÖKMEN, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi  Öğretmeni Kezban KAHRAMAN 'a teşekkür ediyoruz. Gezilerimiz , tanıtım çalışmalarımız hafta boyu devam edecek. Tanıtım çalışmalarımızda bize çok yakın ilgi gösteren, yardımlarını esirgemeyen  Okullarımızın idercilerine teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuz kütüphanesinden en etkin şekilde faydalanmak amacıyla Kütüphanecilik Kulübü Öğretmeni Gülcan MERCİN ve Türk Dili ve Edebiyatı,Türkçe ve Sosyal Bilgiler Öğretmenlerimizle birlikte derslerimizde kullanıyoruz. Görevli öğrencilerimiz teneffüslerde kütüphaneyi açık tutmakta olup ; Ayrıca öğrencilerimizin akşamları faydalanabilmeleri için Okulumuz Pansiyon Bölümünde bulunan Okuma Köşesi ve Şehit Eren BÜLBÜL Kütüphanemiz, Belletici Öğretmenlerimiz gözetiminde; Saat 22:00 ' kadar açık bulundurulmakta ve öğrencilerimiz etütlerde kullanmaya devam etmektedirler.

May

Son Sınıf Öğrencilerimize Dumlupınar Üniversitesi ve Özellikle İslamî İlimler Fakülsesi tanıtımı yapmak , Gidecekleri üst Öğrenim Kurumları hakkında bilgi edinip tercihlerinde dikkat etmeleri amacıyla gezi düzenledik.